T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Samsun Gazi Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 03/01/2019

Hakan KOÇ

İdari ve Mali İşler Müdürü

1977 yılında Tokat ili Zile İlçesinde doğdu. 1994 yılında Zile Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu (Toplum Sağlığı) bölümünü bitirdi.2005 yılında Kayseri Sağlık Eğitim Enstitüsü Tıbbi İstatistik ve Bilgisayar Bölümünden, 2010 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitimi bölümünden mezun oldu. 2013 yılında  Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı.

Samsun Sağlık Müdürlüğünde 2013-2016  yıllar arasında Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü, 2016- Aralık 2017 tarihleri arasında İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürü olarak görev yaptı ve 25 Aralık 2017 tarihi itibariyle  Gazi Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.