Hastanemizde İlk Defa Göğüs Cerrahi Doktorumuz Op.Dr. Merve Karabacak Tarafından Palmar Hiperhidrozis (Elde Aşırı Terleme) Şikayeti Olan Hastamıza Endotorakal Sempatektomi (Kapalı Yöntemle Sempatik Sinir Blokajı) Ameliyatı Yapılmıştır
29 Şubat 2024

Hastanemizde ilk defa Göğüs Cerrahi Doktorumuz Op.Dr. Merve Karabacak tarafından Palmar Hiperhidrozis (elde aşırı terleme) şikayeti olan hastamıza Endotorakal Sempatektomi (Kapalı yöntemle sempatik sinir blokajı) ameliyatı yapılmıştır.

El terlemesi yüzünden yazı yazarken kağıt ıslanan, el tokalaşmaktan çekinen ve sosyal yaşantısında zorluk yaşayan hasta ameliyat sonrası kuru elleriyle memnun bir şekilde taburcu oldu.
Hiperhidrozis (aşırı terleme) şikayeti olan uygun hastalara ETS ameliyatı hastanemizde Göğüs Cerrahisi Kliniğinde uygulanmaktadır.